Matarantie 26 74340 SUKEVA 0400 171 625 info@mikkotauriainenky.com

Remontit & rakennus

Palveleva remontti- ja rakennusliike Ylä-Savossa

Mikko Tauriainen Ky on maanrakennustöiden urakoinnin ohella myös palveleva remontti- ja rakennusliike. Meiltä voit tilata niin pienimuotoiset remontit kuin uudenkarhean omakotitalonkin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kiinteistöhuolto ja siivous. Palvelualuettamme on Ylä-Savo, kuten Sukevan ja Imatran seutu. Ota yhteyttä & kysy lisää, niin katsotaan sinulle tarjous tarvitsemistasi palveluista!

Huoneistoremontit ammattitaidolla

Jätä remontti ammattilaisen hoidettavaksi! Toteutamme huoneistoremontit toiveidesi mukaan lattiasta kattoon. Osaamisemme kattaa remontit koko asunnossa; meiltä sujuu niin keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti kuin kaikki muutkin huoneistoremontit. Voimme joko uudistaa kohteen kokonaan tai tehdä pientä pintaremonttia. Luonnollisesti omaamme vedeneristyssertifikaatit (VTT märkätilojen vedeneristäjä -henkilösertifiointi), jotka takaavat asianmukaiset toimintatavat märkätilatöissä.

Muista, että remonttitöistä voit saada kototalousvähennystä.

Uudisrakentaminen ja muut rakennuspalvelut

Oletko haaveillut omasta talosta? Meidän kanssamme se onnistuu! Tarjoamme talojen uudisrakentamista Ylä-Savon alueella − halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Voit myös kysyä meiltä muita rakennuspalveluita, kuten piharakennukset ja leikkimökit. Isommat uudisrakennusprojektit hoidamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kiinteistönhoito ja siivous monipuolisesti

Mikko Tauriainen Ky huolehtii ulkoalueiden kunnossapidosta ja muusta kiinteistönhoidosta pitkällä kokemuksella. Viher- ja pihatyöt, teiden kunnossapito, hiekoitus sekä lumityöt tehdään aikatauluissa pysyen ja huolellisesti.

Etsitkö luotettavaa siivoojaa Ylä-Savosta? Palveluihimme kuuluu myös kiinteistöjen siivous. Tarjoamme kotisiivousta, toimistosiivousta sekä porrassiivousta kerta- tai kestosopimuksina.

Meiltä saat seuraavat kiinteistönhoidon palvelut:


  • Ulkoalueiden hoito
  • Vihertyöt
  • Pihatyöt
  • Toimistosiivous
  • Porrassiivous
  • Teiden kunnossapito ja sorastus
  • Hiekoitus
  • Lumityöt